- Temă -

Omul se schimbă, timpul trece, dar arta rămâne!

În 2016, StudentFest pune în evidență axa trecut-prezent-viitor din perspectiva cultural-artistică prin conturarea a două elemente definitorii pentru acesta:

Arborele - simbol filosofic ce reprezintă o totalitate a cunoștințelor spirituale, culturale, materiale, istorice și științifice, abordat din perspectiva arborelui genealogic al festivalului.

Oamenii - actori principali, dar și receptori ai festivalului și a desfășurării ei formând baza manifestației și construind-o mai departe...

Citește mai departe >>

- Concept -

Festivalul se va desfășura pe o perioadă de 10 zile, timp în care se vor fi oferite mai multe ateliere de lucru pasionaților și evenimente publicului

Primele 7 zile vor fi dedicate unor ateliere intensive de creație. Aici, participanții vor avea ocazia să-și dezvolte spiritul artistic si abilitățile sub îndrumarea unor profesioniști și artiști consacrați în domeniu.

Citește mai departe >>

- Istoric -

StudentFest a debutat în 1992, inițial ca un protest împotriva cenzurii libertății de exprimare. În decursul celor 24 de ediții festivalul a avut peste 7 200 de participanți și invitați speciali, evoluând și devenind un festival de artă și cultură consacrat la nivel național.

Ediții anterioare >>

- Echipa de organizare -

StudentFest este un festival realizat de studenți, astfel componența echipei de organizare modificându-se de la an la an.

Anul acesta echipa de organizare este formată din 24 de persoane, majoritatea având echipe de lucru. Astfel sunt implicate câteva sute de voluntari.

Echipa de organizare >>

- StudentFest în cifre -

StudentFest are în spate o istorie de 24 de ani, perioadă în care a adus un aport important comunității și, mai ales, tinelor artiști. În tot acest timp festivalul a strâns o colecție impresionantă de cifre: participanți, premii, public etc.

Vezi toate cifrele >>

- Despre OSUT -

Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT) este singura organizație sindical-studențească constituită la nivelul Universității de Vest din Timișoara, înființată în 27 martie 1990...

Citește tot >>

Parteneri
Universitatea de Vest din Timișoara Consiliul Județean Timiș Primăria Municipiului Timișoara Raiffeisen Bank Adecco BCR
Aqua Carpatica Valvis Holding INCUBOXX Fundația Județeană pentru Tineret Timiș DJST Newdesk
Casa de Cultură a Studenților Selgros Fornetti Ministerul Educației și Cercetării Științifice Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România
Parteneri media
Radio 21 Zile și nopți Radio Timișoara Radio Reșița Tion Gofm
Cetățeanul Europeanul Sătmăreanul Sursa de Vest Timișoara Dâmbovița
Ediția Iași Fun Ziarul de Iași Alt Radio deBanat Transilvania TV
Evenimente Oradea Agenția de Carte Festivaluri Românești Asociația Eurolife Oltenia News Incomod Media
Evenimente Vâlcean
Maria Loredana Luțescu
- Press Officer -
0723 233 705
Mădălin Pătrașcu
- Coordonator StudentFest 2016 -
0761 132 929

Organizația Studenților din

Universitatea de Vest Timișoara (OSUT)

B-dul Vasile Pârvan nr. 4, cam. 247

0256 592 181

- Contact -